Polgárdi Város
Polgárdi Város
Polgárdi Város
  • 0
  • 1
  • 2

Hírek

A titkárnő munkaköre magában foglalja a következőket: a hivatali vezetők munkáját támogató titkársági feladatok ellátása, beleértve a napi munkaprogram zavartalanságának biztosítását, felettesei programjának, időbeosztásának szervezését, menedzselését, adminisztrációs ügyeik elintézését. A vezetők munkájához kapcsolódó értekezletek, rendezvények előkészítése, megszervezése, koordinálása, protokolláris feladatok ellátása.

Polgárdi Város Önkormányzata a polgármesteri hivatalban – a közszolgálati tisztviselőkről szóló törvény értelmében – a korábbi évekhez hasonlóan téli igazgatási szünetet rendelt el december 27-étől január 2-áig. A polgármesteri hivatal 2024. január 3. napjától a megszokott ügyfélfogadás szerint várja kedves ügyfeleit. 
 

Békés, boldog karácsonyi ünnepeket és boldog új esztendőt kívánunk minden kedves ügyfelünknek!
 

Közeleg az adventi időszak, a város is lassan ünnepi fényekbe öltözik! Szokásunkhoz híven idén is szeretettel hívjuk és várjuk Önöket minden hétvégén, hogy a városi programok által együtt készülhessünk karácsony szép ünnepére!
2023. december 1-jétől a házi gyermekorvosi feladatokat helyettesítő gyermekorvosok látják el Polgárdiban. Polgárdi város lakói közül bizonyára sokan értesültek már arról, hogy Dr. Lengyelfi Zsuzsanna házi gyermekorvos nyugdíjba vonul. Polgárdi Város Önkormányzata - amellett, hogy hálás szívvel megköszöni Főorvos Asszony eddigi munkáját - a bejelentés óta mindent megtesz azért, hogy egy új, állandó gyermekorvosa legyen a városnak.
Polgárdi Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2023. november 27. napján 18 órától közmeghallgatást tart. A közmeghallgatás a közérdekű kérdések, közérdekű javaslatok fóruma, amelyre minden kedves lakost szeretettel várnak.

Polgárdi Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 2023. november 15. napján 17 órától közmeghallgatást tart, amelynek meghívója és napirendje a következő linkre kattintva érhető el: 

Polgárdi Város Roma Nemzetiségi Önkormányzat közmeghallgatás meghívó.pdf

Befejeződött az Aranyalma Integrált Szociális Intézmény Fejér Vármegye Kristály Szociális Szolgáltató Központ Polgárdi telephelyen ellátott 120 fő intézményi férőhely kiváltása Polgárdiban. Bővebb információkat lásd a sajtóközleményre kattintva. 

Újabb viadal, újabb polgárdi sportsikerek! Magas színvonalú sporteseménynek adott otthont az elmúlt hétvégén Sárbogárd városa, hiszen itt rendezték meg a Premium Strongman League szervezésében a Nemzetek Ligája versenyt.

Az erőpróbán négyfős nemzetközi csapatok mérték össze tudásukat, 6 versenyszámban. Hazánkat a mezőszilasi Sebestyén János, a sárosdi Mészáros Dávid, a mádi Juhász Péter és városunk, Polgárdi lakója: Kovács Ferenc képviselte a megmérettetésben. A fiúk végül az összesített versenyben a dobogó legfelső fokára állhattak! 

Sághi Istvánné Sarolta néni 95. születésnapját ünnepelte ma a Fővárosi Önkormányzat Szombathelyi Idősek Otthona Polgárdi Telephelyén szűk családi körben. A szép évfordulóról az intézmény dolgozói is megemlékeztek, illetve oklevelet és virágcsokrot adott át Magyarország miniszterelnöke, valamint a Polgárdi Város Önkormányzata nevében Köntös Zoltán alpolgármester.