Polgárdi Város
Polgárdi Város
Polgárdi Város
  • 0
  • 1
  • 2

Felmérés a Háztartások Információs és Kommunikációs Technológiai eszközhasználatáról – 2024. április-június

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Polgárdi településen is önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre a korábbi évek gyakorlata szerint. 

Az összeírói munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. 

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. A kapott adatokat a Központi Statisztikai Hivatal a hivatalos statisztikáról szóló 2016. évi CLV. törvény, valamint az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú rendelete (általános adatvédelmi rendelet, GDPR) előírásának megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közli.

A lakosságnak lehetősége van a kérdőívek weben történő önkitöltésre, valamint a telefonon keresztüli válaszadásra is. 

További felvilágosítást munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a 06-80/200-766 telefonszámon a 3-as mellék, illetve a lakinfo@ksh.hu e-mail címen kaphatnak.