Hírek

Ismét Polgárdin koncertezik a holland Shirchadasj & Band


2013. 04. 08. 23:29
 
A több, mint 25 éve hazánkban turnézó hatvanfős holland Shirchadasj & band gospel együttes ’Miracle – Csoda’ című egész estés műsorával idén is nyolc napos koncertsorozatra érkezik Magyarországra 2013. április 27. és május 4. között. A jótékonysági turnét a kórus ötödik alkalommal szervezi közösen a Magyar Református Szeretetszolgálattal s idén a rendezvény bevételét a katasztrófahelyzetet átélt magyar családok javára ajánlották fel. A befolyt adományokból az MRSZ a bajba jutott családoknak nyújt segélyt és biztosít támogatást a helyreállítási munkákban.

A Shirchadasj & band már a rendszerváltás előtt is koncertezett Magyarországon, sokszor „a templom hátsó ajtaján keresztül” eljutva a közönséghez - akkor szerették meg végérvényesen országunkat, vendégszeretetünket és építettek ki életre szóló kapcsolatot keresztyén gyülekezetekkel. Az azóta elmúlt több, mint negyedszázad alatt minden évben hazánkba látogatnak, hogy koncertjeiken saját stílusukban, a gospel könnyed zenei műfaján keresztül dicsőítő dalokkal mutassák be azt az örömöt, amit Isten szeretetéből merítenek. Megvallják gyengeségeiket és őszintén beszélnek a nehéz pillanatokról is: szívesen társalognak koncert után a közönség tagjaival, és örömmel fogadják, hogy énekükkel valamint anyagi támogatásukkal is segíthetik a magyarokat. Azoknak is megéri elmenni egy koncertre, akik változatos, könnyed zenei stílusra, elgondolkoztató szövegre és művészi előadásmódra vágynak egy egész estét betöltő koncerten, a közönségre igazi lelki felfrissülés vár.

A magyarországi turné első állomására Polgárdin kerül sor, a koncert 2013. április 27-én 19 óra 30 perctől kezdődik a Református templomban.

A Shirchadasj magyarországi koncertjeit 2013-tól a Református Szalon kezdeményezés megvalósítója a Krédó Alapítvány szervezi szoros együttműködésben a Magyar Református Szeretetszolgálattal.
 
A Krédó Alapítvány egy non-profit, keresztyén szellemiségű civil szervezet, amelynek kiemelt célja keresztyén fiatalok számára találkozási lehetőség biztosítása evangelizációs missziók, keresztyén iskolai alkalmak, sportrendezvények, egyéb, hasonló orientáltságú civil szervezetek önkéntes programjaiba történő bevonásuk által. Tevékenységünk fókuszában áll továbbá a szociális és ökumenikus szellemiségen nyugvó szolidaritás, közösségi és humanitárius segítőkészség, a keresztyén életöröm kialakulásának erősítése.
 
A kórus honlapján további képek és videók tekinthetők meg: www.shirchadasj.nl
 

 




előző hónapelőző hónap 2020. május következő hónapkövetkező hónap
HKSzCsPSzV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 

 
Képújság

Facebook


Kapcsolat
Polgárdi Város Önkormányzata

8154 Polgárdi,
Batthyány utca 132.
Tel/fax: (22) 576-230
onkormanyzat@polgardi.hu